Garantia produselor

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre jucariioradea.ro beneficiezi de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie sa ajunga in service-ul nostru pe cheltuiala dumneavoastra.

Garantia se acorda astfel :

1. Pentru jucarii : Produsele de uz curent (de exemplu jucarii din plastic, jucarii din lemn, jucarii din plus, plastelina, etc ) nu beneficiaza de garantie de folosinta (comerciala).

Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, toate produsele comercializate pe jucariioradea.ro beneficiaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite. Garantia este de 30 zile si se acorda doar pentru defectele de fabricatie.

PIERDEREA GARANTIEI:

Garantia se pierde in cazul in care:

  • – defectiunea a fost cauzata de folosirea necorespunzatoare: ciocniri,suprasarcina, accidente;
  • – certificatul si factura de cumparare(bonul fiscal lizibil) au fost pierdute;


In cazul in care ridicati pachetul de la curier si observati ca acesta a fost deteriorat din cauza transportului, va rugam sa faceti reclamatie in aceeasi zi. Nu despagubim/ nu schimbam produsele ce au fost lovite/ zgariate in timpul transportului.

Va rugam sa va uitati atent la colet in momentul primirii lui, iar daca observati urme de lovire, de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport, AWB